Spring naar inhoud

Zondag 20 november 2016: Presentatie kandidatenlijst GroenLinks in TivoliVredenburg te Utrecht

20 november zondagochtend met de vlinders in de buik op weg naar Utrecht, NS heeft gelukkig op de route naar Utrecht geen last van herfstblaadjes. Ik kijk uit om de kandidaten van de lijst te ontmoeten en om nader met ze kennis te maken. Ik weet alleen mijn positie op de lijst maar de rest is allemaal nog geheim en ook voor mij nog een grote verrassing.

Ik ben blij verrast met alle mooie betrokken kandidaten op de lijst. Wij pitchen onze motivaties en worden bijgepraat door Wijnand Duyvendak over de campagne, wij hebben er allen veel zin in!

En dan in Tivoli, nu wordt het echt. Backstage een trapje op het podium, hoge hakken als dat maar straks goed gaat. Onze voorzitter Marjolein Meijer opent de avond met een sprankelende speech en daarna een voor een komen de kandidaten het podium op. Vlinders en nog eens vlinders. Dat gaat over zodra ik op het podium toegejuicht wordt door alle bekenden en vrienden binnen GroenLinks.

Wat ben ik blij dat ik zover ben gekomen en eindelijk mag ik ‘out in the open’ met trots zeggen: “ik ben kandidaat nummer 11 op de kandidatenlijst van GroenLinks!”